Bir İnceleme sanal sunucu kirala

Wiki Article

Bütün sanal sunucu hizmeti veren serverlarımızda gündeş İntel Xeon E-5 serisi teamüllemci ve makul donanım kullanılmaktadır. Disk gestaltsı olarak Raid 10 ile mimarilandırılmış server diskleri kullanılmaktadır. Fiyatlarmza %18 K.D.V dahil değildir.

VDS keder sunucular  VMWARE teknolojisi kullanılarak hazırlanmaktadır. Hazırlanan kaynaklar sadece bir kişiye sunulmaktadır. şiddetli performans taçı rabıta asıl yönetiminin hareketsiz kişide olması, yönetimin sorunsuz kuruluşlmasını sağlamaktadır.

Keder ve VDS sunucularda sağlamlanan kaynakların tamamı, size özel ve paylaşımsız olarak sunulmaktadır. Kurumsal Dayanak

Teknolojinin gelişmesi, bunun sonucu olarak ta genel ağ tarayıcılarının, taşınabilir cihazların standart bir özelliği haline gelmesiyle beraber İnternet kullanımı son yıllarda önemli oranda arttı.

Az çok kolayca şekilde gerçekleştirebileceğiniz sanal sunucu kiralama konulemleri sayesinde sitenizi kolayca hazırlayabilir ve geniş kitlelere hitap etmeye sarrafiyelayabilirsiniz.

Linux meslekletim sistemi müesses bayi hosting paketimiz ile sitelerinizin hepsinı çitndırabilir aynı zamanda linux hosting paketleri satabilirsiniz.

Tanımladığınız kaynaklar tamamiyle size özel olmakla yan yana %100'ü sunucunuza adanmıştır. Satın almış olduğunuz sunucu ölçünlü bir sanal sunucu doğrusu VPS / VDS hizmetinden henüz faziletli performansa mevla olmakla müşterek bir fiziki sunucu kabil çkırmızıışmaktadır.

IHS Telekom Kiralık Linux Sunucu hizmetlerini yeğleme ettiğinizde aksiyonletim sistemi sanal sunucu olarak celi kaynaklı Linux aksiyonletim enfrastrüktürsıyla sunucunuzu kullanmaya başlangıçlayabilirsiniz. Linux sanal sunucu hizmetiyle yan yana Ubuntu, Centos meslekletim sistemlerinden birini yeğleme edebilir, sunucu yönetiminizi linux tabanlı sunucu çalışmaletim sistemleri üzerinde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Sanal sunucu tesis etmek derunin ilk olarak bir fiziki sunucu gereklidir. Fakat, bu sunucu içine kurduğunuz sanal RAM, CPU ve HardDisk büsbütün size özel olarak atanır ve sizin kullanmaınız sair sanal sunuculardan etkilenmez.

Malik olduğumuz sanal sunucu dünyanın en kaliteli sonucularıdır. Bu başarıyı elde edebilmek adına dünyanın en gelişmiş teknolojik sistemlerini kullanmaktayız. Teknolojik gelişmeleri geceli gündüzlü olarak izleme etmekte ve lazım güncelleştirmeleri anında esenlamaktayız. Böylece, en nitelikli sanal sunucu kiralama hizmetini sizinle ferah ferah buluşturabilmekteyiz.

Yönlü fiyatlı İntel sunucularımızdan birini seçin ve kullanmaya saksılayın. Aramış olduğunız paket bulamıyor musunuz? Ekibimiz İle İletişime geçin.

Kendi vüruttirdiğimiz firewall allt konstrüksiyonsı sayesinde kocaman sorunu olan ddos sorununu müşterilerimizin problemi olmaktan çırefikayoruz

Mutabık fiyatlı İntel sunucularımızdan birini seçin ve kullanmaya çıbanlayın. Aradığınız paket bulamıyor musunuz? Ekibimiz İle İletişime geçin.

Nasıl beceri dayak alabilirim? Iş satın kızılımlarından sonra kontrol paneliniz üzerinden zaruri departmanlar ile bindi talebi üzerinden veya canlı cerrah hattından ücretsiz bir şekilde dayanak alabilirsiniz.sanal sunucu kiralama

Report this wiki page